MITÄ NUTRI SPEC VOI SINULLE TEHDÄ?

VIISI KESKEISTÄ AINEENVAIHDUNNALLISTA KONTROLLIMEKANISMIA

Kuten juuri sanottu, kehossa on viisi elintärkeää ja keskeistä kontrollimekanismia. Nämä ovat:

1. Vesi / Elektrolyytti tasapaino
2. Anaerobinen / Dysaerobinen tasapaino
3. Glukogeeninen / Ketogeeninen tasapaino
4. Sympaattinen / Parasympaattinen tasapaino
5. Happo / Emäs tasapaino

Vaikkka et olisi koskaan kuullut näistä kontrollimekanismeista, ne ovat niin tärkeitä, että kun yksi tai useampi näistä mekanismeista menettää tehokkuutensa, eivät elimistösi ja mielesi toimi parhaimmillaan. Toisin sanoen, toimit alle optimaalisen tasosi – tämä tarkoittaa, että sen sijaan että nauttisit elämästäsi, koet elämän enemmän tai vähemmän vaikeana.

Ja kun aineenvaihdunnallinen epätasapaino on tarpeeksi vakava tai on jatkunut pitkään, kehossasi esiintyy sairaalloisia muutoksia ja kärsit sairauden oireista.

BIOLOGINEN YKSILÖLLISYYS

NUTRI-SPEC tarjoaa sinulle terveydenhoitoa, joka on henkilöspesifistä tautispesifisen terveydenhoidon sijaan.

Tämä tarkoittaa, että menetelmämme ei tarjoa sinulle kokoelmaa ”lääkkeitä” oireisiin tai tautiin joita sinulla saattaa olla.

Sen sijaan, asiantuntija ottaa tarkasti huomioon sinut ja yksilöllisen aineenvaihduntasi , koska yksi avainkäsitteistämme on biologinen yksilöllisyys.

Vaikka menetelmämme perustuu melko monimutkaisiin tieteellisiin periaatteisiin jotka pohjautuvat biokemiaan , on silti aika helppo ymmärtää mitä se sinulle tekee.

Se mitä asiantuntijasi sanoo, on että eri ihmisillä on erilaiset ravitsemukselliset tarpeet jotta heidän kehonsa tuottaa energiaa ja toimii tehokkaasti.

Hyvä vertaus on verrata kahta erilaista ihmistä kahteen erilaiseen autoon – esimerkiksi kahteen Mercedekseen joista toinen kulkee dieselillä ja toinen premium – bensalla. Ne voivat näyttää samalta; ne voivat toimia samalla tavoin; niillä voi jopa olla samalla lailla suunnitellut moottorit; mutta – anna niille väärää polttoainetta ja katso mitä tapahtuu.

Sama pätee ihmisiin. Jotkut ihmiset voivat todella hyvin syödessään punaista lihaa, mutta toisia se voi heikentää.

Testauksemme kertoo mikä on ihanteellinen polttoaine sinulle.

Samalla lailla, jotkut ihmiset voivat hyvin syödessään voita ja juustoa, ja toisilla tulee suuria ongelmia jos he syövät voita ja juustoa.

NUTRI-SPEC testaus pystyy kertoman kuka kukin on ja miksi.

Joillakin ihmisillä voi olla suuri kalsiumin tarve, ja toiset taas voivat tulla nopeasti huonovointisiksi ja heikoiksi jos he ottavat liikaa kalsiumia, tai väärässä muodossa olevaa kalsiumia.

Testauksemme pystyy kertomaan tarkasti mitkä ravintolisät, täsmälleen kuinka paljon ja missä muodossa ovat parhaita sinun yksilölliselle kehon kemialle.

OBJEKTIIVINEN TIETEELLINEN TESTAUS

Kuinka se tehdään? Kuinka asiantuntijasi pystyy kertomaan tarkasti miten sinun yksilölliset tarpeesi ovat erilaisia kuin jonkun toisen henkilön?

Kaikki perustuu 46 testin tulostesi analysointiin. Tämä johdattaa meidät NUTRI SPEC menetelmän toiseen tärkeään avainkonseptiin. Objektiivisuuden tärkeyteen kliinisessä testauksessa , koska vain tieteellisen ja objektiivisen testausmenetelmän avulla voidaan tarkalleen määritellä erityiset ravitsemustarpeesi.

Menetelmämme avulla on oivallettu, että et ole samanlainen kuin kukaan muu henkilö – vaikka sinä ja tämä toinen henkilö sairastaisitte samaa tautia.

Alatko nähdä eron henkilöspesifisen ja tautispesifisen lähestymistavan välillä terveydenhoitoon?

Esimerkkinä, oletetaan, että asiantuntijasi kohtaa kaksi yksilöä joilla on nivelreuma.

Antaako hän heille lääkettä nivelreumaan? Ei varmasti.

Molemmille henkilöille tehdään objektiivinen testausmenettely. Kumpikin henkilö saa täysin erilaisen ruokavalion vaikka heidän tautinsa ovat täysin samat – koska syy on eri.

Kahdella ihmisellä voi olla krooninen väsymysoireyhtymä. Annetaanko heille ruokavalio krooniseen väsymykseen? Ei varmasti.

Kumpikin hoidetaan heidän yksilöllisten testaustulosten perusteella.

Toisin sanoen, asiantuntijasi ei nimeä ja hoida ”tautia” , mutta paremminkin analysoi ja hoitaa yksilöä.

Näin tehdessään, asiantuntijasi auttaa sinua henkilöspesifisen lähestymistavan avulla, joka on johdettu tieteellisestä analyysistä ja perustuu biologisen yksilöllisyyden käsitteeseen.

VIISI KONTROLLIMEKANISMIA JOTKA KONTROLLOIVAT TERVEYTTÄ JA SAIRAUKSIA

Ajattele uudelleen noita viittä aineenvaihdunnallista kontrollimekanismia jotka mainittiin aikaisemmin. Sanoimme, että epätasapainot näissä kontrollimekanismeissa ovat syynä mihin tahansa oireisiin tai sairauksiin joita sinulla saattaa olla.

Kuinka tämä on mahdollista?

Se on mahdollista, koska kaikki normaalit, jokapäiväiset aineenvaihdunnalliset prosessit liittyvät harmoniseen kanssakäymiseen yhden tai useamman kontrollisysteemin välillä jotta koko kehon tasapainoinen ja tehokas toiminto pysyy yllä.

Kun käännämme tämän toteamuksen toisinpäin, voidaan myös sanoa että kaikki epänormaalit toiminnot kehossasi liittyvät epätasapainoon yhdessä tai useammassa näistä keskeisistä kontrollimekanismeista.

Sen vuoksi, kaikki sairaudet heijastavat jonkinasteista toimintahäiriötä näissä elintärkeissä keskeisissä aineenvaihdunnallisissa kontrollimekanismeissa.

Jos toimintahäiriö on tarpeeksi intensiivinen tai jatkuu pitkään, se aiheuttaa kudosvauriota ja/tai
rappeumaa.

MUKAUTUVA KAPASITEETTI

Menetelmämme tavoite on palauttaa tasapaino aineenvaihdunnallisiin kontrollimekanismeihisi, lisäämällä mukautuvaa kapasiteettiasi. Mukautuva kapasiteetti on kykysi menestyvästi ehkäistä ja selvitä monista elämän stresseistä, olivat ne immunologisia, neurologisia tai fysiologisia luonteeltaan.

Mukautuvan kapasiteettisi lisääminen on ainoa tapa varmistaa, että elät maksimipotentiaalisi.
Lopputuloksena sinulla on:

 • parempi vastustuskyky sairauksiin
 • uudistunutta vahvuutta; kuten toiminnallisten ja sairaalloisten oireiden voittaminen nopeammin
 • täydellisempi kudosten korjautuminen ja uudistuminen
 • tehokkaampi selviytyminen stressistä
 • korkea elinvoima
 • ikääntymisprosessin hidastuminen

Kuinka saavutaamme tavoitteen joka on mukautuvan kapasiteettisi lisääminen?

Se saavuttaa sen korjaamalla neljä tärkeää fysiologista epätasapainoa jotka ovat suurimman osan rappeuttavien sairauksien ytimessä.

Nämä ovat:

 • a) glykeemisen kontrollin menetys
 • b) normaalin oksidatiivisen aineenvaihdunnan menetys
 • c) ihanteellisen happo/emäs tasapainon menetys
 • d) mineraalien ja hivenaineiden menetys ja biologisesti tehoton vesi

Jos kehossasi on yksi tai useampia näistä tiloista, on yksinkertaisesti mahdotonta toimia optimaalisella tasolla.

Sen vuoksi, menetelmämme selkeä tavoite on :

 • a) ylläpitää glykeemistä kontrollia
 • b) ylläpitää normaalia oksidatiivista aineenvaihduntaa
 • c) ylläpitää ihanteellista ph arvoa
 • d) ylläpitää ihanteellista elektrolyyttipitoisuutta ja biologisesti aktiivista vettä

Kuinka tärkeitä nämä neljä olennaista toimintoa ovat? Ne ovat koko tarina.
Jos puhutaan terveydestä vs. sairaus – nämä neljä olennaista toimintoa ovat ero niiden välillä, että elämme vahvana – pidempään ja olemme sairaita – nopeammin.

Aineenvaihdunnallisen NUTRI-SPEC testauksen avulla on nyt mahdollista tarkalleen arvioida näiden neljän terveydentilan kunto ja suositella sopivia ruokavaliomuutoksia sekä erityisiä ravintolisiä jotka auttavat kehoa palautumaan takaisin optimaaliseen tasapainoon.

Sinua luultavasti kiinnostaa saada hieman lisää informaatiota siitä, mitä nämä neljä toimintoa tarkoittavat terveydellesi:

A. GLYKEEMISEN KONTROLLIN YLLÄPITO

Glykeemisessä kontrollissa on kyse kyvystäsi ylläpitää normaaleja veren- ja aivojen sokeritasoja.

Kaikki viisi kontrollimekanismia, jotka on mainittu aikaisemmin, liittyvät glykeemiseen kontrolliin.

Jos menetät glykeemisen kontrollin, kärsit jossain määrin joko alhaisesta verensokerista (hypoglykemia) tai diabeteksesta tai insuliiniresistenssistä. Näillä kaikilla on suuri vaikutus siihen, kuinka voit ja miltä näytät. Mutta vielä tärkeämpää, huono glykeeminen kontrolli on yhteydessä monien kehon systeemien romahtamiseen. Esimerkiksi, on mitattu, että 75% kaikista sydän- ja verisuonisairauksista on suoraan yhteydessä huonoon glykeemiseen kontrolliin.

Katso tätä faktaa siinä valossa, mitä olet juuri oppinut menetelmästämme.

Onko mitään järkeä, että ihmiset, joilla on sydän- ja verisuonitauteja, ottavat lääkkeitä sydämeen ja verenpaineeseen ilman että yritetään mitenkään palauttaa glykeemistä kontrollia – kun glykeemisen kontrollin menetys on ollut syy sydän- ja verisuonitauteihin alunperinkin.

Krooninen väsymys on melkein aina yhteydessä huonoon glykeemiseen kontrolliin. Onko järkeä ottaa kemiallisia stimulantteja tai yrttejä antamaan illuusiota lisääntyneestä energiasta, kun energianpuutos johtuu huonosta glykeemisestä kontrollista?

Ainoa todellinen parannuskeino alhaiseen energiaan on normaalin veren- ja aivojen sokeritasojen palauttaminen – ja ainoa tapa tehdä se on palauttaa tasapaino viiteen NUTRI SPEC kontrollimekanismiin.

B. NORMAALIN OKSIDATIIVISEN AINEENVAIHDUNNAN YLLÄPITO

Lukuun ottamatta punasoluja, jokainen kehosi solu tuottaa energiansa hapen avulla.

Terveydentilassa, riittävä oksidatiivinen energiantuotanto tapahtuu joka solussa jotta solu suorittaa sen oleelliset toiminnot ja samanaikaisesti liiallinen vapaiden radikaalien aiheuttama hapettuminen minimoidaan.

Sinun tavoitteesi, tietysti on se, että jokainen solusi tuottaa ihannemäärän oksidatiivista energiaa. Kun sinulla on riittävästi energiaa, kaikki kehosi solut hyrräävät onnellisesti ja terveellisesti ja yksinkertaisesti voit hyvin. Samanaikaisesti, optimaalinen energiantuotanto estää automaattisesti kiihtynyttä kudosten tuhoutumista ja nopeutunutta ikääntymistä joka tapahtuu kun energiantuotanto on hallitsematonta.

Meidän mukaan, tämä tarkoitta että syöt vain ruokia joita kehosi hapettaa tehokkaimmin, ja vältät ruokia, jotka hapettavat hallitsemattomasti.

Myöskin, sinun tulee ottaa vain niitä vitamiineja, mineraaleja, hivenaineita ja aminohappoja jotka toimivat hapettimina jotta kehosi pysyy latautuneena energiasta , ja yhtä aikaa ottaa juuri oikean tyyppisiä ja sopivia määriä antioksidantteja suojaamaan vapaiden radikaalien tuholta.

Mikä on ihanne tasapaino pro oksidanttien ja antioksidattien välillä? Luultavasti tiedät vastauksen tähän. Se on erilainen kaikille yksilöille . Vain NUTRI-SPEC testaus pystyy määrittelemään mikä tasapaino on sinulle paras.

C. IHANNE PH-ARVON (HAPPO/EMÄS TASAPAINO) YLLÄPITO

Veren ihanteellisen ph-arvon asteikko on hyvin kapea-alainen. Kudosnesteillä on eri ihanteellinen kapea-alainen ph-arvo asteikko. Solun sisäinen ihanteellinen ph-arvo asteikko on myös kapea-alainen ja eri kuin verellä ja kudosnesteillä.

Ei ole luultavasti yhtään tautia, jotka eivät liity epänormaaleihin ph-arvon muutoksiin joko veressä, kudoksissa tai soluissa.

Voit olla liian emäksinen tai hapan missä tahansa näistä kolmesta tärkeästä nesteosioista (veri, kudos, solut) kehossasi.

Lisäksi, voit olla liian emäksinen jollain alueella ja samaan aikaan liian hapan toisaalla.

Testauksemme on ainoa tapa määritellä missä sinulla voi olla epänormaali ph-arvo, miksi tämä ph-arvo on epänormaali ja mitä sinun tulee tehdä tarkalleen ruokavalion ja ravintolisien suhteen korjataksesi tämä epänormaali ph-arvo.

D. IHANTEELLISEN ELEKTROLYYTTIPITOISUUDEN JA BIOLOGISESTI AKTIIVISEN VEDEN YLLÄPITO

Sen lisäksi, että veren, kudosten ja solujen tulee ylläpitää normaali ph-arvo – jokaisen näistä osioista täytyy myös ylläpitää ihanteelliset pitoisuudet elektrolyyttejä (mineraaleja ja hivenaineita) ja bio-aktiivista vettä.

(Bio-aktiivinen vesi on biologisesti aktiivista vettä jossa on oikeat pitoisuudet mineraaleja ja hivenaineita sekä oikea ph-arvo – monet vedensuodattimet ja hanavesi sekoittavat tätä tasapainoa.)

Jokainen NUTRI-SPEC :in viidestä aineenvaihdunnallisesta kontrollisysteemistä vaikuttaa elektrolyyttien ja veden liikkumiseen näiden kolmen nesteosion (veri, kudokset, solut) sisällä ja niiden välillä.

Epätasapainojen korjaaminen vie elektrolyytit ja bio-aktiivisen veden juuri sinne missä niistä on puutos. Tämä helpottaa ravintoaineiden ja kuona-aineiden liikkumista solujen sisään ja ulos. Se vahvistaa ja tehostaa sydäntäsi ja verisuoniasi ja normalisoi joko liian korkean tai alhaisen verenpaineen. Se vahvistaa myös hormonisysteemejä jotka liittyvät elektrolyytti- ja vesitasojen kontrolliin.

Se, mitä olet juuri oppinut on, että jos pystyt ylläpitämään glykeemisen kontrollin, normaalin oksidaation, normaalin ph-arvon ja normaalin elektrolyyttien ja veden pitoisuudet ja virtaukset, olet terveydentilassa. Sinun mukautuva kapasiteettisi ja elinvoimasi ovat tasolla joka on lähellä luonnollista potentiaaliasi.

Asiantuntijasi pystyy näyttämään sinulle tien kuinka päästä sinne.

Kun olet näin voimaantunut, olet tehnyt kaiken mitä ravitsemuksellisesti voit tehdä terveytesi eteen.

Kun olet näin voimaantunut, luultavasti pudistat päätäsi koko idealle että ottaisit lääkkeitä eri vaivoihin – kuten moni ihminen tekee epätoivoisessa tautispesifisessä pyrkimyksessä jossa hoidetaan oireita ilman että otetaan huomioon oireiden syy.

Menetelmässämme sinun ei tarvitse koskaan turvautua yritykseen ja erehdykseen määritelläksesi mitkä ruoat ja ravintoaineet ovat parhaita sinulle.

Kaikki näkyy selkeästi testiesi analyysistä. Kaikki muut jotka eivät käytä NUTRI-SPEC menetelmää ovat jumiutuneet yritykseen ja erehdykseen. Kaikille niille, joilla on epätieteellinen yritys ja erehdys – lähestymistapa ravitsemukseen, erehdys on se mitä he saavat lähes kokoajan.

KOSKIEN RAVINTOLISIÄ

Harvoilla ihmisillä on mitään käsitystä siitä, miten haitallisia väärät ravintolisät ovat yksilön aineenvaihdunnalle. Harva ymmärtää, että jopa kaikkein yleisimmät ravintolisät voivat olla haitallisia. Otetaanpa esimerkiksi luontaistuotekauppojen suosikki: C-vitamiini.

Testaukemme on näyttänyt monien vuosien aikana ja monien tuhansien yksilöiden kohdalla että vähintään kolme ihmistä kymmenestä tulevat heikommaksi ja sairaammaksi ottaessaan terapeuttisia annostuksia C-vitamiinia. (200mg tai enemmän).

C-vitamiini voi aiheuttaa tietyille ihmisille hypoglykeemisen kriisin. Toisissa se voi pahentaa diabeettista ketoasidoosia. C-vitamiinia mainostetaan antioksidanttina, mutta harva ymmärtää, että joissain ihmisissä se toimii myös pro – oksidanttina ja itse asiassa aiheuttaa vapaiden radikaalien hapettumisvaurioita ja kiihdyttää vanhentumista.

Tiettyinä annoksina C-vitamiini estää E-vitamiinin vaikutusta ja tuhoaa sen aktiivisuutta.

C-vitamiini voi tuhota ph kontrollin joillakin yksilöillä, tehden heidät alttiimmiksi tietyille fyysisille ja henkisille sairauksille. C-vitamiini voi kohottaa kolesterolitasoja joillakin yksilöillä. C-vitamiini kuluttaa kehon tärkeitä mineraaleja kuten kalsiumia ja magnesiumia.

C-vitamiini voi myös kuluttaa loppuun kehon kuparivarastot niin että verisuonet alkavat hajota ja sydän heikkenee. Siltikin, kuinka moni ihminen käyttää suuria annostuksia C-vitamiinia ajatellen että koska se on ”luonnollinen” vitamiini, sen täytyy olla harmitonta?

Myöskin, kuinka moni ihminen käyttää epätieteellisesti ja yleisluonteisesti kalsiumvalmisteita? Kaikkihan hyötyvät kalsiumista?

Varmastikin, kaikki yli 50 vuotiaat naiset tarvitsevat kalsiumvalmisteita välttääkseen osteoporoosia, eikö totta? Näin ei ole.

On selvinnyt että tietyillä ihmisillä kalsiumvalmisteet eivät auta osteoporoosiin mutta itse asiassa edistää sitä.

Sitä paitsi, kalsiumvalmisteilla voi olla tuhoisia vaikutuksia moniin NUTRI-SPEC aineenvaihdunnallisiin epätasapainoihin. Joillakin yksilöillä se nostaa verensokeritasot liian korkealle. Joillakin ihmisillä se kohottaa verenpainetta liikaa. Toisilla se voi aiheuttaa kovaa väsymystä ja joillakin muilla huonoa verenkiertoa. Joillain ihmisillä kalsiumvalmiste saattaa aiheuttaa epäsäännöllistä sydämenlyöntiä. Yleisin ongelma kalsiumvalmisteiden kanssa on, että se kiihdyttää monia ikääntymisprosesseja.

Kuinka tiedät tarvitsetko kalsiumvalmistetta?

Entä kuinka paljon? Ja missä muodossa olevaa kalsiumia?

On olemassa ainakin yhdeksää kalsiumin muotoa joita on usein ravintolisissä. Jokaisella näistä kalsiumin muodoista on täysin erilainen vaikutus aineenvaihduntaasi. Missä muodossa oleva kalsium auttaa sinua ylläpitämään aineenvaihdunnallista tasapainoa? Ja missä muodossa oleva kalsium aiheuttaa epätasapainoa aineenvaihdunnassasi?

Vastaukset kaikkiin näihin kysymyksiin löytyvät testausmenetelmästämme.

Olet juuri lukenut lyhyesti mahdollisista haitoista joita voi aiheutua ottamalla kahta tavallista ravintoainetta : C-vitamiinia ja kalsiumia. C-vitamiinin ja kalsiumin haitoista voisi sanoa paljon enemmänkin, ja nämä ovat vasta kaksi ravintoainetta.

Samalla tavoin voisimme puhua kaikista vitamiineista, mineraaleista, hivenaineista, ja jokaisesta aminohaposta.

Kaikista näistä ravintoaineista voi olla uskomattoman paljon hyötyä, kun niitä käytetään oikein biologisen yksilöllisyyden käsitteen mukaisesti. Mutta – kaikki nämä ravintoaineet voivat aiheuttaa vahinkoa jos niitä käytetään yleisluonteisesti ilman että otetaan huomioon yksilöllistä aineenvaihduntaa.

Kuinka voit mitenkään käydä läpi kymmeniä ravintoaineita ja päättää mitä tarvitset, miten paljon ja missä muodossa?

Vastaus on: et mitenkään.

Tällä hetkellä, vain meidän menetelmä on määritellyt jokaisen ravintoaineen jokaisen muodon aineenvaihdunnallisen vaikutuksen. Vain NUTRI SPEC pystyy tarkalleen kertomaan miten jokainen ravintoaine vaikuttaa sinuun.

Muistathan, että nyt sinulla on tieteellinen, objektiivinen testausmenetelmä joka määrittelee erityiset ravitsemukselliset tarpeesi. Oikeanlaisella ravitsemuksella palautat tasapainon viiteen aineenvaihdunnalliseen kontrollimenetelmään jotka säätelevät kaikkia kehosi keskeisiä toimintoja.

UUSINTATESTAUS

Ensimmäisen  testauksen jälkeen sinulle tehdään seurantatestaus hyvin pian. (Yleensä yhden viikon päästä, jos mahdollista).

Tämä johtuu siitä, että ravitsemukselliset muutokset joita suositellaan ovat erittäin tehokkaita ja vievät nopeasti aineenvaihduntaasi oikeaan suuntaan.

Tätä voidaan verrata tilanteeseen, jossa yksilö pelastetaan hukkumasta järveen. Yksi toiminta on hypätä veteen ja vetää henkilö ylös. Kuitenkin, kun olet turvallisesti päässyt rannalle, ei enää tarvitse jatkaa vetämistä. Tarvitaan eri toiminta kuten veden saaminen pois keuhkoista.

Näemme tämän ensimmäisen testauksen yrityksenä korjata aineenvaihdunnalliset epätasapainot sekä myöskin aineenvaihdunnallisena haasteena.

Sen vuoksi, ensimmäisen konsultaation jälkeen aineenvaihduntaasi on autettu oikeaan suuntaan ja myöskin aineenvaihdunnallisesti haastettu joten seurantatestauksen aikana voimme määritellä kuinka kehosi on reagoinut ja onko muita muutoksia jotka ovat tarpeen.

Tämän avulla varmistetaan että saat juuri oikeat määrät ja annokset ravintoaineita juuri oikeaan aikaan.

Useimmilla ihmisillä menee yleensä 3-8 viikkoa aineenvaihdunnallisen tasapainon palautumiseen. Kolmas testaus on yleensä 8 viikon päästä ensimmäisestä testauksesta jotta voidaan määritellä tarvitaanko ylläpitävää ravitsemuksellista apua.

Niille yksilöille joilla on vakavampia epätasapainoja, testausta voidaan käyttää useammin jotta voidaan seurata aineenvaihdunnallisia muutoksia joita esiintyy kehon liikkuessa eteenpäin kohti terveyttä.

Ajan kuluessa ravitsemukselliset tarpeesi todennäköisesti muuttuvat – esimerkiksi stressin aikana ja ikääntyessä.

Kaikki mitä tarvitaan silloin, on kehon uudelleen arvioiminen testausmenetelmän avulla.

Tällä tavoin, kyse ei ole koskaan lääkkeiden määräämisestä yrityksen ja erehdyksen perusteella – vaan hyödyntämällä analyyttistä kliinistä ravitsemusta.