MIGHTY MINS LAPSILLE

 
 

Oletko huolissasi, että lapsesi on vähemmän kuin mitä hän voisi olla?

TOTTA KAI OLET!

Ei ole luultavasti mitään muuta mitä haluaisit niin paljon kuin nähdä jokaisen rakastamasi lapsen kehittyvän fyysisesti ja henkisesti hänen täyteen synnynnäiseen potentiaaliin.

Tästä syystä…

MIKÄ ON TÄRKEINTÄ MITÄ VOIT TEHDÄ RAKASTAMALLESI LAPSELLE?

Antamalla erityishuomio lapsesi ravitsemuksellisille tarpeille on luultavasti paljon tärkeämpää kuin mitä koskaan kuvittelit.

Tietysti – tiedät että sinun täytyisi pitää silmällä miten lapsesi syövät. Tiedät että he tarvitsevat jonkin verran lihaa ja kasviksia ja että liian paljon roskaruokaa on pahasta.

Saatat jopa mennä pidemmälle ja antaa heille lasten vitamiinivalmisteen. Ja todellakin ansaitset kehuja tästä.

Mutta kysythän itseltäsi, riittääkö tämä jotta työ saadaan tehdyksi?

Kuinka varma olet, että lapsesi ravitsemukselliset tarpeet tulevat täytettyä? Ja jos ne eivät tule, miten vahingollista tämä on?

Tieteellisiä tutkimuksia on tehty, ja tulokset eivät ole kovin kauniita. On paljon vakuuttavaa tutkimusnäyttöä että meidän moderni korkeahiilihydraattinen ruokavaliomme on niin puutteellinen olennaisista ravintoaineista että meillä kaikilla on riski sairastua tarpeettomiin terveysongelmiin.

LAPSET OVAT KAIKKEIN HAAVOITTUVAISIMPIA.

Sairastavatko lapsesi mielestäsi useammin kuin mitä heidän pitäisi? Valittavatko he olevansa kyllästyneitä?

Onko television katsominen heidän idea hauskanpidosta?

Ovatko he ailahtelevaisia, tai onko heidän käyttäytyminen joskus hallitsematonta?

Nämä kaikki ovat tiloja, jotka ovat niin yleisiä että olemme alkaneet pitää niitä ”normaaleina”.

Mikään ei voisi olla kauempana totuudesta. Nämä kaikki ovat merkkejä siitä, että lapsesi kärsii vajaaravitsemuksen aiheuttamasta stressistä.

Mutta tutkimusten mukaan, nämä tavanomaiset, jokapäiväiset lapsuuden kärsimykset ovat vain jäävuoren huippu.

On nyt näyttöä epäilemättä, että vakavien sairauksien perusta kuten sydäntaudit, diabetes, ahdistuneisuus ja masennus ja lihavuus rakentuvat kaikki vajaaravitsemukselle joka alkaa tyypillisellä lapsuuden ruokavaliolla.

LAPSESI EI LUULATAVASTI ELÄ TÄYTTÄ POTENTIAALIAAN ELLET OTA KÄYTTÖÖN ERITYSTOIMENPITEITÄ

Oletetaan, että lapsellasi on synnynnäinen potentiaali 125 ÄÖ – arvoon, mutta vajaaravitsemuksesta johtuen hän toimii ÄÖ – arvolla joka on 110.

Koska ÄÖ 110 on yhä merkittävästi yli keskitason, sinulla ei luultavasti ole mitään syytä ajatella että mikään olisi vialla.

Oletetaan, että lapsellasi olisi sisäsyntyistä elinvoimaa kehittyä luovaksi, erittäin tuottavaksi johtajaksi jollain hyvin arvostetulla alalla?

Mutta entä jos riittämättömän lapsuuden ravitsemuksen vuoksi hänellä ei koskaan ole kunnianhimoa nousta keskinkertaisuuden yläpuolelle?

Kuinka paljon voit todella parantaa lapsiesi elämää antamalla vähän ylimääräistä huomiota ravitsemukselle?

Tieteellisen näytön mukaan voit rikastuttaa lastesi elämää yli villeimpien toiveidesi.

On olemassa vain yksi ja ainut lasten ravintolisä joka on kehitetty antamaan lapsillesi kaiken sen, joka saattaa puuttua heidän ruokavaliostaan, ja myöskin kaiken tarvittavan korvaamaan aineenvaihdunnalliset tehottomuudet ja biokemialliset epätasapainot jotka johtuvat heidän ei-täydellisestä ravitsemuksestaan.

Tämän ravintolisän nimi on MIGHTY MINS. .. Tulet pian oppimaan enemmän sen mahtavasta ainesosien yhdistelmästä, mutta ensin, kuuntele tämä pieni tarina…

Kun NUTRI-SPEC loi Mighty Minsin ja oli lopettanut tuotteen kehityksen, he tiesivät, että heillä oli jotain erikoista.

Mutta emme tienneet miten hyvä Mighty Mins oli. Olimme innokkaita saadaksemme Mighty Minsin testattavaksi johonkin tarkkaan kliiniseen tutkimukseen.

Ajattelepa tätä: Jos olisit kehittänyt lasten ravintolisän ja haluaisit laittaa sen kaikkein vaikeimpaan haasteeseen jonka kuvitella voi, minkä lasten kategorian valitsisit testiryhmäksi?

Miten olisi ryhmä lapsia joilla on lääketieteellisesti diagnosoitu hyperaktiivisuus (ADHD) ja väkivaltainen käyttäytyminen? Jos uusi tuotteesi pystyisi todistamaan tieteellisessä tutkimuksessa suotuisia vaikutuksia näissä lapsissa, etkö olisi varma, että sinulla on tuote, joka kohtaisi kaikkien lasten ravitsemukselliset tarpeet?

Juuri tämä tapahtui Mighty Minsien kanssa. Meihin oli yhteydessä Pennsylvanian Mountain View Community Medical – Yhdistyksen Ennaltaehkäisy Ohjelma.

Tämä Ennaltaehkäisy Ohjelma palvelee käytöshäiriöisten lasten tarpeita, ja se halusi luoda tutkimuksen osoittamaan voiko ravintolisällä olla positiivisia vaikutuksia näihin kontrolloimattomiin lapsiin.

Jos haluat ”kuvan joka on yhtä arvokas kuin tuhat sanaa” näyttämään mikä voima Mighty Minsillä on auttaa sinun lapsiasi, katso alla olevaa kaaviota:

Lapsilla jotka olivat tässä tutkimuksessa, oli paljon vaativammat ravitsemustarpeet kuin sinun lapsillasi, siltikin, katso miten heidän elämänsä kääntyivät täysin ympäri Mighty Minsin avulla.

Mighty Minsin ollessa ainut terapeuttisen intervention väline, näissä lapsissa näkyi hämmästyttävää (ja tilastollisesti merkittävää) edistystä kaikissa seitsemässä neuro-biologisessa tekijässä jotka oli valittu lastentautien käyttäytymisasteikosta.

Katso muutosta kiukunpurkauksissa; katso muutoksia ailahtelevaisuudessa ja oppimisvaikeuksissa, ja kaikissa muissa seitsemässä tekijässä. Mighty Mins on ainoa lasten ravintolisä joka on koskaan testattu tällä tavoin ja näyttänyt näin ihmeellisiä kliinisiä tuloksia.

Tämä sama Mighty Mins on saatavilla helposti turvaamaan omien lastesi ravitsemustarpeet.

MIKÄÄN MUU TEE LAPSILLESI MINÄK MIGHTY MINS TEKEE.

Toinen miellyttävästi yllättävä löytö tässä tutkimuksessa oli se, että kaikki lapset jotka ottivat lääkkeitä kontrolloimaan heidän käytöstään, pystyivät lopettamaan lääkkeiden käytön Mighty Minsien käytön aikana.

MIKÄ TEKEE MIGHTY MINS NIIN ERIKOISEN?

Kuinka se eroaa tyypillisestä lasten monivitamiinista jonka saat lastentautien lääkäriltä tai ostat luontaistuotekaupasta?

Lapsesi saavat kaksi ainutlaatuista hyötyä Mighty Minsista jotka erottavat ne muista pureskeltavista monivitamiini – mineraalivalmisteista. Ensimmäinen hyöty on laaja ravintoaineiden monipuolisuus. Mighty Minsissä on 31 ravitsemuksellista tekijää.

Toinen uudenlainen hyöty jonka lapsesi saavat Mighty Minsistä liittyy ravintoaineiden korkeaan biologiseen aktiivisuuteen. Tämä tarkoittaa, että ravintoaineet ovat hyvin imeytyvissä ja osallistuvat tehokkaimmin lapsesi metabolisiin prosesseihin.

Tämä laatuero Mighty Minsin ja muiden ravintoaineiden lähteisiin on niin tärkeä, että meidän täytyy antaa sinulle erityisiä esimerkkejä jotta ymmärrät että…

                 _______________________________________________________

MIGHTY MINS ON TÄYSIN ERILAINEN LÄHETYSMISTAPA YÄYTTÄMÄÄN LASTESI TARPEET

Mene keittiöön ja ota leipä jolla ruokit lapsiasi sekä muropaketti. Tai joku monivitamiini. Lue etikettejä kunnes tulet kohtaan ”rikastettu B-vitamiineilla”.

Luultavasti löydät B1 –vitamiinin listalta tiamiini hydrokloridina; löydät myös B6 –vitamiinin pyridoksiini hydrokloridina. Nämä ovat B1- ja B6 – vitamiinien muotoja joita käytetään maailmanlaajuisesti ravintolisissä ja ruokien rikastuttamisessa. Mutta on jotain mitä kukaan ei koskaan kertonut sinulle: nämä eivät ole näiden vitamiinien muotoja joita lastesi kasvavat kehot käyttävät luonnollisesti. (Tai oma kehosi)

Mighty Mins sisältää B-vitamiineja niiden biologisesti aktiivisissa koentsyymimuodoissa. B2-vitamiini on riboflaviini-5-fosfaattina, siinä muodossa jossa se esiintyy luonnollisesti kudoksissa ja soluissa.

Entä B1 -ja B6 –vitamiinit? Mighty Minsissä ne ovat tiamiini pyrofosfaattina ja pyridoksaali-5-fosfaattina eikä halpoina aineina joita ruoka- ja ravintolisäteollisuus käyttää. Mighty Minsin B-vitamiinien koentsyymimuotojen, toisin kuin tavanomaisissa ravintolisissä, ei tarvitse muuttua ollakseen tehokkaasti lastesi hyödynnettävissä.

Toinen huomionarvoinen Mighty Minsin ainesosa on C-vitamiinin rasvaliukoinen muoto. Tässä muodossa C-vitamiini säilyy ja on hyödynnettävissä paljon tehokkaammin kuin tavallinen vesiliukoinen C-vitamiini.

Vielä tärkeämpi hyöty, jonka lapsesi saavat Mighty Minsistä (ja sen nimen perusta) on sen mineraali -ja hivenainesisältö. Jälleen, imeytymisen tehokkuus ja hyödynnettävyys ovat avaimet.

Esimerkki kuvastamaan mitä tarkoitamme on hivenaine kromi. Mighty Minsistä löydät kromi polynikotinaatin, jonka on näytetty olevan 18 kertaa bioaktiivisempi kuin muiden kromin muotojen, ja joka on myös siinä muodossa joka yhdistetään erityisesti verensokeri-(ja aivojen sokeri) ongelmien ehkäisyyn lapsillasi.

Yksi tärkeä näkökohta liittyen B-vitamiineihin on lapsen kyky imeyttää niitä. Luontaistuoteteollisuus on onnellinen pukiessaan etikettejä B-vitamiinien mega annoksilla saadaksesi sinut luulemaan että saat enemmän vastinetta rahoillesi.

Jos käytetään esimerkkinä B1-vitamiinia, tiesitkö että maksimi annos jonka lapsi voi imeyttää on 4 milligrammaa. Mitä tämä kertoo ravintolisästä, joka sisältää 10, 20 tai jopa 50 milligrammaa B1-vitamiinia? Kuka hyvänsä teki tämän tuotteen on joko tietämätön tai epärehellinen.

Mighty Mins antaa sinulle ravintoaineita joilla on korkein biologinen aktiivisuus ja sellaisina määrinä, joina imeytyvyys ja hyödynnettävyys on paras.

Yksi muu hyöty joka Mighty Minsissä on verrattuna muihin lasten ravintolisiin, on sen korkea hivenaineiden määrä suhteessa vitamiineihin. Mighty Mins on kehitetty huolellisesti ottamalla huomioon lapsen tyypillinen ruokavalio. Leipä, viljatuotteet ja juomat ovat (kuten tiedät) rikastettu B- ja C-vitamiineilla, mutta sisältävät vain vähän, jos yhtään hivenaineita.

Hivenainetasot ovat lisäksi vaarantuneet johtuen laajalti huomiotta jääneestä faktasta, että vitamiinivalmisteiden käyttö voi kuluttaa hivenainetasoja. Tämä vitamiini-hivenaine epätasapaino tarkoittaa, että tyypillinen lasten ravintolisä voi tuhota lastesi terveyttä kuluttamalla heiltä tärkeitä hivenaineita kuten sinkkiä, seleeniä, kromia ja manganeesia.

Voit helposti ymmärtää että tieteellinen näyttö tukee sitä, että Mighty Mins on tärkeintä mitä voit tehdä jokaiselle rakastamallesi lapselle.

Anna lapsellesi erityinen etu. Aloita heillä MIGHTY MINS jo tänään.