HYVÄN RUOKAVALION SALAISUUS

HALUAT KAIKEN PARHAIMMAN RAVITSEMUKSEN

Kuvittele, että olisi olemassa tieteellinen testausmenetelmä, joka löytäisi tarkkaan, mitä ruoka-aineita ja ravintolisiä sinä tarvitset ja mitä sinun tulisi välttää; ja kuvittele jos nuo tieteelliset testit voitaisiin tehdä vain muutamassa minuutissa ja hyvin edullisesti…

Olisitko kiinnostunut? Olen varma että olisit.

Sellainen tieteellinen menetelmä on olemassa.

Sitä kutsutaan NUTRI-SPEC TESTAUKSEKSI.

Testauksemme on nopea ja yksinkertainen. Se sisältää monia kemiallisia testejä virtsasta ja syljestä. Se sisältää myös verenpaineen mittauksen ja monia muita kliinisiä testauksia. Koko testausprosessi vie vaan muutamia minuutteja.

Näiden testien tulokset kertovat testaajallesi millä tavoin kehosi kemialla on taipumus mennä epätasapainoon. Tästä informaatiosta testaajasi pystyy antamaan sinulle erityisiä suosituksia liittyen ruokavalioon, ja myös mitkä ravintolisät sopivat parhaiten tarpeisiisi.

HYVÄN RAVITSEMUKSEN SALAISUUS

 Olet todennäköisesti tietoinen että hyvä ravitsemus on olennaista optimaaliseen fyysiseen ja psyykkiseen hyvinvointiin. Ja olet myös tietoinen siitä, että monet terveysongelmat johtuvat suurelta osin huonosta ravitsemuksesta.

On ilmiselvää, että ravitsemus on liian tärkeä asia lyödä laimin, mutta onko sinulla tietoa, minkälaista ravitsemusta sinä todella tarvitset ja minkälaista ravitsemusta perheesi tarvitsee? Mikä on salaisuus?

SINÄ OLET TODELLA AINUTLAATUINEN

Se, mikä tekee ravitsemuksesta monimutkaista on BIOLOGINEN YKSILÖLLISYYS.

Biologinen yksilöllisyys tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että ei ole kahta biologisesti samanlaista ihmistä; jokainen on erilainen ja siksi jokainen on ainutlaatuinen. Kaksi ihmistä ei tarvitse juuri samanlaista ruokavaliota ja ravintolisiä rakentaakseen ja ylläpitääkseen hyvää terveyttä.

Tämä ei ole uusi käsite.

Tässä lainaus Roomalaisen filosofin Lucretiuksen (55 A.D.) kuuluisasta sanonnasta:

 

”YHDEN  IHMISEN RUOKA ON TOISEN IHMISEN MYRKKY”

 

Sinä ja naapurisi olette täysin erilaisia yksilöitä biologisesti. Tämä tarkoittaa, että ruoka-aine, joka on erittäin ravitseva sinulle voi olla täysin sopimaton hänen yksilölliselle kehon kemialle.

Vitamiinivalmiste, joka todella nostaa hänen energiatasoaan, voi aiheuttaa sinussa heikkoutta ja väsymystä.

BIOLOGINEN YKSILÖLLISYYS on hyvän ravitsemuksen salaisuus – sen tunnistaminen, että sinulla tai jollain perheesi jäsenellä on todennäköisesti hyvin erilaiset tarpeet.

OLETHAN VAROVAINEN

Nykyajan maailma on täynnä ravitsemusasiantuntijoita ja luontaistuotealan myyjiä jotka mainostavat erilaisia dieettejä ja ravintolisiä erilaisiin sairauksiin. Valitettavasti monet näistä hyvää tarkoittavista terveysalalla toimivista henkilöistä eivät ole kuulleet faktoista koskien biologista yksilöllisyyttä. Ja juuri siksi monet ”ihme dieetit” ja ”super-ravintolisät” voivat toimia joillakin, mutta eivät toimi kaikilla, ja saattavat olla jopa haitallisia joillekin.

YKSINKERTAINEN TOTUUS

Ei ole olemassa ihanne ruokavaliota, joka sopisi kaikille; ei ole ihanne vitamiini- tai mineraalivalmistetta joka edistäisi kaikkien terveyttä.

On vain yksi tapa, jolla voit määrittää, mikä ruokavalio tai ravintolisä on sinulle paras – tieteellinen testausmenetelmä.

6  TÄRKEÄÄ SYYTÄ MIKSI TULET OLEMAAN TYYTYVÄINEN NUTRI SPEC- TESTAUKSEEN:

  1. Tiedät tarkalleen mitkä ruoka-aineet edistävät terveyttäsi, ja mitkä ruoka-aineet ovat kaikkein haitallisimpia.
  2. Otat vain niitä vitamiineja, mineraaleja ja muita ravintoaineita, jotka auttavat sinua tulemaan niin terveeksi kuin vaan voit.
  3. Et ota ravintolisiä, jotka aiheuttavat väsymystä tai tekevät sinut sairaaksi.
  4. Et tuhlaa rahojasi ravintolisiin jotka eivät ole sinulle hyväksi.
  5. Sinulla on NUTRI-SPEC asiantuntija, joka pystyy tieteellisesti seuraamaan ravitsemuksellisia tarpeitasi niiden muuttuessa ikääntyessämme tai stressin aikana.
  6. Sinulla on NUTRI-SPEC asiantuntija, jonka tieteelliseen ravitsemustestaukseen voit tuoda perheenjäseniäsi tai jota voit suositella ystävillesi.

HALUAT KAIKEN PARHAIMMAN RAVITSEMUKSEN. NYT VOIT SAADA SEN.