ACTIVATOR – THE MASTER SPARK PLUG FOR YOUR CELLS

ACTIVATOR – PÄIVITTÄINEN AINEENVAIHDUNNALLINEN “SYTYTYSTULPA”

Onko totta, että tekisit kaikkesi mitä pystyt näyttääksesi hyvältä ja voidaksesi hyvin läpi pitkän ja terveellisen elämän?

TIETYSTI TEKISIT!

Ei ole luultavasti mitään mitä haluaisit yhtä paljon sinulle ja rakkaimmillesi kuin elämän eläminen täysillä – fyysisesti vahvana ja henkisesti terävänä juhliessasi kaikkea parasta mitä elämällä on sinulle tarjottavana.

Ja todennäköisesti jo tiedätkin että…

KORKEAENERGINEN RAVITSEMUS ON AVAIN NUORUUTEEN JA ELINVOIMAAN

Terveydestä kiinnostuneena ihmisenä olet luultavasti investoinut paljon aikaa, energiaa ja rahaa ravitsemukseen.

Ajattelimme, että on hyvä idea esitellä sinulle ACTIVATOR , joka on todella erikoinen KORKEAENERGINEN RAVINTOLISÄ.

Mikä on niin erikoista Activator –valmisteessa?

NUTRI SPEC on investoinut yli 40 vuotta tieteellistä tutkimusta löytääkseen koko totuuden siitä mistä koostuu todella terveellinen ihmisen ruokavalio. Tämän tutkimuksen lopputuloksena oli poikkeuksellinen tieteellinen testausmenetelmä ja siihen liittyvä ruokavalio joka perustuu elintärkeään BIOLOGISEN YKSILÖLLISYYDEN periaatteeseen.

Osa tätä tutkimusta oli tutkia ravintolisien vaikutusta ihmiskehon aineenvaihduntaan. NUTRI SPECIN omien korkeiden standardien ja etiikan mukaisesti, käytännössä kaikki ravintolisät, jotka ovat tällä hetkellä markkinoilla on tutkittu ja kliinisesti testattu hyvin yksityiskohtaisesti.

Olemme tehneet näin, koska lähestymistapamme ravitsemukseen on aina ollut se, että käytämme ja suosittelemme ainoastaan ravintolisiä, kun kaikki saatavilla olevat tutkimukset on hankittu. Tässä syy miksi olemme näin pikkutarkkoja:

Ymmärrämme, että vasta kun kaikki saatavilla olevat faktat on tiedossa ravintolisästä, on mahdollista käyttää tätä ravintolisää estämään ja kääntämään sairauksien kulkua.

Ja vielä tärkeämpää; havaitsimme myöskin, että ravintolisien vastuuttomalla käytöllä, joka perustuu vaillinaiseen informaatioon, voi olla vakavia ja ei-haluttuja sivuvaikutuksia kehossa.

Lisäksi, havaitsimme että aika usein, ravintolisät myydään asiakkaille antamalla vain osa informaatiosta joka pitäisi kertoa. Se informaatio mitä ei kerrota, on kuitenkin elintärkeää asiakkaalle koska se vaikuttaa heidän ostopäätökseen.

Tässä on esimerkki: C -VITAMIINI

Sanotaan, että sinulla on flunssa ja menet apteekkiin tai luontaistuotekauppaan kysymään olisiko siellä mitään mikä auttaisi.

On suuri mahdollisuus, että myyjä kertoo sinulle että C-vitamiini on turvallinen valinta.

Saat luultavasti jonkin näistä seuraavista myyntipuheista:

”C-vitamiini on luonnollinen ja sitä löytyy runsaasti vihanneksista ja hedelmistä. Se on vesiliukoinen vitamiini ja vahva antioksidantti, se auttaa elimistöä muodostamaan ja ylläpitämään sidekudosta luissa, verisuonissa ja iholla.”

”C-vitamiini auttaa myös korjaamaan ja uudistamaan kudoksia, suojaa sydäntaudeilta, edistää raudan imeytymistä, ehkäisee keripukkia, vähentää kokonais – ja LDL (”paha”) kolesterolia ja triglyseridejä. Tutkimukset viittaavat, että C-vitamiini voi auttaa suojaamaan monia syöpiä taistelemalla vapaita radikaaleja vastaan, ja auttaa neutraloimaan nitraattien vaikutusta (nämä ovat lisäaineita joita on joissakin valmisruoissa jotka saattavat lisätä tiettyjen syöpälajien riskiä).

C-vitamiini ravintolisänä saattaa myös vähentää flunssan oireita ja kestoa, auttaa hidastamaan tai ehkäisemään kaihia ja tukee tervettä immuunipuolustusta.

Kuten juuri luit, sinulle kerrotaan, että C-vitamiini on aikamoinen taika aine koska se on vahva antioksidantti. Tämä tarkoittaa, että se suojaa sinua vapaiden radikaalien tuhoilta.

Sinulle voidaan myös kertoa että C-vitamiinia on käytetty monia vuosia ja että sitä on hyvä käyttää päivittäin suojaamaan ravintolisänä noin 500mg-1000mg annoksina.

Saatat myös kuulla että C-vitamiini on täysin turvallinen ja että tutkimukset vahvistavat että jopa 10 000mg ja enemmän on hyväksi. Sinulle kerrotaan, että elimistösi käyttää mitä se tarvitsee ja ylimäärä eritetään ”harmittomasti” virtsan mukana.

Ja saatat ajatella että C-vitamiini on täysin ”luonnollista”, eikö vain?

Koska sitä esiintyy luonnollisesti hedelmissä ja erityisesti ”Superfoodseissa”, eikö totta?

Tällä tavoin, C-vitamiini on luultavasti se ravintolisä, jota on eniten suositeltu monien, monien vuosien ajan suureen määrään terveysongelmia.

Ja, lisäksi, kaikki nämä toteamukset ovat tieteellisesti ja tilastollisesti totta tietyssä määrin.

Kuitenkin, tämä ei ole koko tarina C-vitamiinista. Jotkut tärkeät asiat on jätetty pois, jotka ovat myös tärkeää tietää. Sinulle annetaan vain osa informaatiosta joka sinun tulisi saada.

Tässä on joitakin muita faktoja C-vitamiinista, jota et ehkä tiedä (tutkimukset löytyvät artikkelin lopusta).

 1. Tiesitkö, että C-vitamiini kuluttaa kehostasi monia mineraaleja ja hivenaineita? (1)

Totuus on, että munuaiset eivät pysty erittämään C-vitamiinia ollenkaan ilman että se yhdistetään tärkeään mineraali ravintoaineeseen kuten kalsiumiin, magnesiumiin tai sinkkiin.Joka ikinen molekyyli ylimääräistä C-vitamiinia joka tyhjennetään virtsaan varastaa kehostasi tärkeän mineraali ravintoaineen.

 1. Tiesitkö, että C-vitamiini erityisesti aiheuttaa puutosta olennaisesta hivenaineesta, kuparista? (2)
 1. Tiesitkö, että liiallinen C-vitamiini itse asiassa aiheuttaa korkeaa kolesterolia? (3)
 1. Tiesitkö, että ”antioksidantti” C-vitamiini itse asiassa vähentää seruloplasmiinin aktiivisuutta, joka on yksi kehosi tärkeimmistä antioksidanteista? (4)
 1. Tiesitkö, että liiallinen C-vitamiini voi vahingoittaa DNA:ta (geneettinen materiaali solujesi sisällä) ja myös tuhota solukalvoja koska sillä on oksidoiva (hapettava) (ei antioksidanttinen) vaikutus? (5)
 1. Tiesitkö, että koska se on niin vahvasti hapettava (ei antioksidantti), enemmän kuin 500mg C-vitamiinia aiheuttaa DNA:ssa oksoadeniinin , voimakkaasti vahingoittavan myrkyn muodostumisen joka erityisesti vahingoittaa sydäntä ja muita elimiä.? (6)
 1. Tiesitkö, että C-vitamiini kääntää raudan sellaiseen muotoon joka vahingoittaa verisuonia ja johtaa valtimoiden kovettumaan ja sydämen tukkeumaan? (7)
 1. Tiesitkö, että C-vitamiini voi hapettaa itsensä, ja sen sijaan, että se olisi antioksidantti joka suojaa sinua vapaiden radikaalien tuhoilta, se voi jopa aiheuttaa vapaiden radikaalien tuhoa? (8)

Tämä C-vitamiinin hapettuminen esiintyy helpoiten mineraalien kuten raudan, manganeesin ja kromin ollessa mukana. Kun liiallinen C-vitamiini otetaan yhdessä näiden mineraalien kanssa on hyvin mahdollista että vapaiden radikaalien tuhoa tapahtuu.

 1. Tiesitkö, että liiallinen C-vitamiini aiheuttaa myrkyllisen kemikaalin pentosadiininmuodostusta joka on ennenaikaisen vanhenemisen ja kudosvaurioiden biomarkkeri? (9)
 1. Tiesitkö, että C-vitamiini aiheuttaa proteiinien tuhoutumista kehossasi joka kiihdyttää ikääntymisprosesseja? (10)

Tämä C-vitamiinin ikääntymistä kiihdyttävä vaikutus korostuu niillä, joilla on taipumus diabetekseen. C-vitamiinin proteiinia tuhoavat vaikutukset liittyvät erityisesti kaihin muodostumiseen .

 1. Tiesitkö että C-vitamiini annostukset jotka ovat suurempia kuin 180 mg ovat täysin rahanhukkaa, koska se ei imeydy ja voi aiheuttaa kaasunmuodostusta ja turvotusta maha-suolikanavassa? (11)

80-90 prosenttia C-vitamiinista imeytyy 180mg annostukseen asti, mutta sen jälkeen, imeytyminen vähentyy nopeasti niin että 5000 mg annostuksesta vain 24% imeytyy, ja loput vain ärsyttävät ruoansulatuselimistöä.

 1. Tiesitkö, että C-vitamiini (jonka piti olla ”hyväksi immuunisysteemille”) itse asiassa lisää syövän esiintyvyyttä ja leviämistä? (12)

Tämän luettuasi, alatko mahdollisesti hermostua C-vitamiinin käytöstäsi?

Ja saatat oikeutetusti kysyä, miksi en ole koskaan kuullut tuollaisista tutkimuksista?

Hyvä kysymys. Voimme vain olettaa, että jos kaikki tieteelliset faktat olisivat kuluttajien tiedossa, C-vitamiinin myynnit laskisivat alas. On paljon tuottavampaa puhua vain niistä tieteellisistä tutkimuksista jotka tukevat myyntiprosessia. Loppujen lopuksi, C-vitamiini on miljardibisnes. (13)

Tämä faktuaalinen, tieteellisen tyyppinen tapaus jonka juuri tein vastuutonta C-vitamiinin käyttöä vastaan voidaan tehdä yhtä hyvin melkein kaikkia vitamiineja, melkein kaikkia mineraaleja, ja melkein kaikkia hivenaineita vastaan. Puhumattakaan aminohapoista, yrteistä ja melkein kaikista pillereistä ja rohdoista joita luontaistuoteteollisuus mainostaa.

Ja tässä on vähän lisää tutkimusta sinulle:

Olemme juuri tehneet yllämainitun tapauksen että liiallinen C-vitamiini on haitallinen hapettaja sen sijaan että se olisi antioksidantti joka sen kuuluisi olla jos sitä käytetään vastuullisesti.

Sen haitallisessa roolissa hapettajana, C-vitamiini tuhoaa toisen tärkeän antioksidantin, E-vitamiinin aktiivisuutta.

Mutta, vastakkainen voi myös tapahtua. Liiallinen E-vitamiini toimii myös hapettajana eikä antioksidanttina ja tosiasiassa, E-vitamiini annostukset jotka ovat paljon suurempia kuin 140mg (n 200 I.U) tuhoaa C-vitamiinin aktiivisuutta. (14)

Mainitsimme myös niistä vaikutuksista joita C-vitamiini aiheuttaa kuluttamalla kuparia kehosta. Myös liiallinen sinkin käyttäminen kuluttaa elimistöstä tätä olennaista hivenainetta (kuparia). Sinua voi yllättää tieto, että vain kahden viikon sinkin käyttö 18,5 mg annoksena riittää aiheuttamaan kuparin puutosta. (15)

Toinen ongelma sinkin käytössä ravintolisänä on, että se aiheuttaa korkeaa kolesterolia. (16)

Olet nyt oppinut, että sekä C-vitamiini että sinkki toimivat kuparin aktiivisuutta vastaan. Kuinka monta tuntemaasi ihmistä ottavat C-vitamiinia ja sinkkiä koska ne molemmat ”ovat hyviä immuunisysteemille?” C-vitamiinin ja sinkin yhdistelmällä on niin vahva anti-kupari vaikutus että se itse asiassa aiheuttaa sydän- ja verisuonitauteja. (17)

Siinä tapauksessa että mietit onko muitakin yleisesti käytettyjä ravintolisiä, joilla voi olla vaarallisia vaikutuksia kehossasi, suosittelemme, että käyt läpi ”artikkelit” kappaleen ja luet artikkelit ”soija”, ”välttämättömät rasvahapot” ja ”kalaöljy”. (Nämä artikkelit ovat todellisia silmien avaajia joista mielestämme kaikkien terveystietoisten ihmisten tulisi tietää, erityisesti jos kasvatat lapsia).

_________________________________________________________________________________________

ESITTELYSSÄ ACTIVATOR

todella erikoinen ravintolisä

Olet juuri lukenut monesta esimerkkejä monesta ravitsemuksellisesta tutkimuksesta jotka saattavat olla vastakkaisia sille mitä luontaistuoteasiantuntija on sinulle kertonut. Olet nyt vähän viisaampi koskien ravintolisien vastuutonta käyttöä.

Eli, mitä terveystietoisen ihmisen kuten sinun pitäisi tehdä?

Lopettaa ravintolisien käyttö kokonaan? EHDOTTOMASTI EI!

Koska käy ilmi että olit oikeassa. Sinä todella tarvitset ravintolisiä.

On monia, monia tieteellisiä tutkimuksia joista on käynyt vakuuttavasti ilmi että moderni korkeahiilihydraattinen ruokavaliomme on niin puutteellinen olennaisista ravintoaineista, että meillä kaikilla on riski saada tarpeettomia terveysongelmia.

Miten paljon oikeastaan tapahtuu vahinkoa kun ravitsemukselliset tarpeemme eivät ole täyttyneet?

Tutkimusten mukaan väsymys, mielialan vaihtelut ja painonnousu ovat kaikki merkkejä vajaaravitsemuksen aiheuttamasta stressistä.

Tutkimusten mukaan on myös näyttöä, että nämä tavalliset, jokapäiväiset kärsimykset ovat vain jäävuoren huippu, ja ne ovat edelläkävijöitä vakavampiin sairauksiin kuten sydänsairaudet, diabetes ja syöpä.

Tiede näyttää myös, että voit rikastuttaa elämääsi yli villeimpien odotustesi jos käytät ravintolisiä vastuullisesti, jos käytät valmisteita joiden ravintoaineissa on korkein biologinen aktiivisuus, ja jos käytät valmisteita joiden ravintoaineet ovat sopivassa tasapainossa.

Tällä hetkellä on olemassa yksi ja ainoa monivitamiinivalmiste (jonka minä tiedän) joka on kehitetty antamaan sinulle kaiken sen mitä saattaa puuttua ruokavaliostasi, ja myöskin korkeatehoisia ravintoaineita jotka auttavat sinua näyttämään ja voimaan parhaalta ja estämään rappeuttavien sairauksien kehittymistä.

Tämän ravintolisän nimi on ACTIVATOR.

_________________________________________________________________________________________

MITÄ ERITYISIÄ HYÖTYJÄ ACTIVATOR SINULLE ANTAA?

Kuinka Activator eroaa tyypillisestä monivitamiinivalmisteesta joita saat luontaistuotekaupasta?

Kolme tärkeää eroa:

1.) Ensimmäinen Activatorin etu on sen ravintoaineiden laaja monipuolisuus. Activatorista löytyy 41 vaikuttavaa ravintoainetta. Mitään näistä ravintoaineista ei ole liian suuria määriä joiden on näytetty aiheuttavan vahinkoa (kuten aiemmin kuvattu) tyypillisissä ravintolisissä.

Mikään näistä ravintoaineista ei ole sellaisissa muodoissa joiden on näytetty aiheuttavan vahinkoa.

2.) Toinen Activatorin etu liittyy ravintoaineiden korkeaan biologiseen aktiivisuuteen.

Kaikki ravintoaineet joita Activatorissa on, ovat niissä muodoissa jossa ne osallistuvat tehokkaimmin kehosi aineenvaihdunnallisiin prosesseihin.

3.) Kolmas erityinen etu on sen liukenevuus ja imeytyvyys laadut.

Helppo liukenevuus tarkoittaa että Activatorin ravintoaineet imeytyvät ja ovat hyödynnettävissä hyvin.

Activatorin ravintoaineet eivät ole sekoitettu niin monen täyteaineen kanssa kuin muissa valmisteissa. Täyteaineet lisätään tablettiin tai pilleriin sen vuoksi että ne ovat mukavan liukkaita, ravintoaineet pysyvät yhdessä ja tietysti lisäävät säilyvyyttä.

Näiden päällysteiden ja täyteaineiden vaikutus on, että monet tabletit joita otat, itse asiassa ohittavat sen alueen suolistossa, jossa ne imeytyvät tehokkaimmin.

NUTRI-SPEC on huolellisesti valinnut vain ne täyteaineet jotka ovat täysin tarpeellisia tabletin muodostamiseen. Tämä varmasti vähentää säilyvyyttä, mutta se lisää suuresti sen biologista käytettävyyttä; riski, jonka NUTRI-SPEC ottaa ilolla.

Koska tämä laatuero Activatorin ja muiden monivitamiinien välillä on niin tärkeä, haluamme antaa sinulle muutaman esimerkin jotta ymmärrät mitä tarkoitamme…

ACTIVATOR ON TÄYSIN ERILAINEN LÄHESTYMISTAPA TÄYTTÄMÄÄN RAVINTOAINEIDEN TARPEESI.

Mene keittiöön ja ota leipäviipale, muropakkaus tai tyypillinen monivitamiinisi.

Lue pakkaustekstiä ja kunnes tulet kohtaan ”rikastettu” B-vitamiineilla. Todennäköisesti löydät B1- vitamiinin merkittynä sinne tiamiini hydrokloridina tai mononitraattina; sieltä löytyy myös B6- vitamiini merkittynä pyridoksiini hydrokloridina.

Nämä ovat B1- ja B6-vitamiinien muotoja joita käytetään maailmanlaajuisesti ravintolisissä ja ruokien rikastamisessa. Mutta tässä on jotain mitä kukaan ei ehkä ole kertonut sinulle: Nämä eivät ole näiden vitamiinien muotoja joita kehosi käyttää luonnollisesti.

Activator sisältää B-vitamiineja niiden biologisesti aktiivisessa koentsyymi muodossa.

B2-vitamiini on riboflaviini- 5- fosfaatti- muodossa, samassa muodossa jossa se esiintyy luonnollisesti kudoksissa ja soluissa.

Ja B1- ja B6-vitamiinit? Activatorissa ne ovat tiamiini pyrofosfaattina ja pyridoxal-5-fosfaattina sen sijaan että ne olisivat halpoina ainesosina joita ruokateollisuus ja ravintolisäteollisuus käyttää.

Activatorin B-vitamiinien koentsyymimuotojen, toisin kuin tyypillisissä B-vitamiinivalmisteissa, ei tarvitse muuttua ollakseen tehokkaasti hyödynnettävissä kehossa.

Toinen tärkeä näkökohta liittyen B-vitamiineihin on kehosi kyky imeyttää niitä.

Luontaistuoteteollisuus on onnellinen myydessään ihmisille mega-annoksia B-vitamiineja jotta luulisit saavasi enemmän vastinetta rahoillesi.

 Esimerkkinä B1-vitamiini, tiesitkö että maksimi annostus minkä kehosi pystyy imeyttämään, on vähemmän kuin 4 milligrammaa? Mitä tämä kertoo valmisteista, jotka sisältävät 10, 20 tai jopa 50 milligrammaa B1-vitamiinia?

Activator antaa sinulle ravintoaineita joilla on korkein biologinen aktiivisuus ja sellaisia määriä joina imeytyvyys ja hyödynnettävyys on korkein.

Vielä yksi huomionarvoinen ainesosa Activatorissa on C-vitamiini rasvaliukoisessa muodossa. Tässä muodossa C-vitamiini säilyy ja on hyödynnettävissä paljon tehokkaammin kuin tavallinen vesiliukoinen C-vitamiini.

Ja vielä tärkeämpi hyöty jonka saat Activatorista on sen mineraali ja hivenaine sisältö. Jälleen, tehokas imeytyminen ja hyväksikäyttö ovat avaimet.

Yksi esimerkki kuvaamaan tätä on hivenaine kromi. Activatorista löydät kromi polynikotinaatin, jonka on näytetty olevan 18 kertaa bio-aktiivisempi kuin muiden kromin muotojen. Tässä muodossa oleva kromi liittyy erityisesti ehkäisemään verensokerin (ja aivojen sokerin) ongelmia. (18)

Yksi Activatorin hyödyistä verrattuna tavanomaisiin ravintolisiin on sen hivenaineiden korkea määrä suhteessa vitamiineihin.

Activator on kehitetty huolellisesti ottamalla huomioon tyypillinen ruokavalio. Leipä, viljatuotteet ja juomat ovat (kuten tiedät) yleisesti rikastettu B- ja C- vitamiineilla, mutta sisältävät vain vähän tai ei yhtään hivenaineita. Opit jo aikaisemmin tästä esitteestä että hivenainetasot ovat vaarantuneet johtuen laajalti huomiotta jääneestä faktasta että vitamiinivalmisteiden käyttö voi kuluttaa hivenainetasoja.

Activatorin muita etuja on (ja yksi syy miksi se maksaa vain vähän enemmän kuin huonolaatuinen luontaistuotekauppojan monivitamiinivalmiste) että se sisältää fysiologisesti merkittäviä määriä kaikkia sen ravintoaineita.

(Yleinen luontaistuoteteollisuuden käyttämä temppu on pukea tuotteen etikettiin kaikenlaisten hienojen ravintoaineiden nimiä – mutta niitä on tuotteessa vain merkityksettömiä määriä).

Kriittiset ravintoaineet joita saat ACTIVATORISTA  (ja vain Activatorista) sisältävät myös kaikki lämpölabiilit aminohapot.

Mitä tarkoittaa , että nämä elintärkeät aminohapot ovat lämpölabiileja?

Se tarkoittaa, että tavallisissa ruoanvalmistus lämpötiloissa nämä aminohapot tuhoutuvat toiminnallisesti tietyissä määrin.

Kuinka merkittävää on aminohappojen kuten lysiinin, metioniinin, tauriinin ja muiden ravitsemuksellinen menetys?

Suurin osa ihmisistä syö liian paljon hiilihydraatteja ja sokereita ja liian vähän proteiineja. Suurin osa proteiineista joita he syövät ovat ylikypsennettyjä liian pitkän kuumennuksen ja paistamisen takia.

Tämän seurauksena on jonkin verran toiminnallisia ja rakenteellisia aminohappojen puutoksia.

Eli lämpölabiilit aminohapot joita Activatorissa on, ovat ehdoton päivittäinen tarve.

Ja viimeiseksi, ehkä tärkein hyöty jonka Activatorista saat on se, että imeytät lähes kaikki ravintoaineet.

Tämä johtuu valmisteen liukenevuus ominaisuudesta. Monilla vitamiineilla ja mineraaleilla on näet vain hyvin lyhyt osa-alue suolistossasi mistä ne voivat imeytyä.

Monet ravintolisät eivät edes ala liueta suolistossasi ennen kuin ne ovat ohittaneet monien

ravintoaineiden imeytymiskohdan. (Ehkä tämän vuoksi ei ole tapahtunut enempää vahinkoa tyypillisten roska ravintolisien käytöstä – suurin osa ainesosista menevät elimistösi läpi suoraan vessanpönttöön ilman että ne imeytyvät verenkiertoosi).

Kun Activator otetaan ruoan kanssa tai heti sen jälkeen, se pilkkoutuu täysin jo pitkään ennen kuin se tulee edes mahasuolikanavan alkuosaan, niin että kaikki ravintoaineet imeytyvät.

On helppo nähdä, että tieteellinen näyttö tukee Activatorin käyttöä täydellisenä perustana ruokavaliossasi.

_________________________________________________________________________________________

LÄHTEET:

(1) Effect of vitamin supplementation on the metabolism of iron, copper and manganese in athletes

(2) Effects of ascorbic acid supplements and a diet marginal in copper on indices of copper nutriture in women

(3) Effect of ascorbic acid on copper and cholesterol in adult cynomolgus monkeys fed a diet marginal in copper.

(4) Influence of ascorbic acid supplementation on copper status in young adult men.

(5) Plasma ascorbate levels and inhibition of the antioxidant activity of caeruloplasmin.

(6) Vitamin C exhibits pro-oxidant properties.

(7) Mechansims of catalytic oxidation of adrenaline by ferretin

(8) Generation of protein carbonyls by glycoxidation and lipoxidation reactions with autoxidation products of ascorbic acid and polyunsaturated fatty acids.

(9) Generation of protein carbonyls by glycoxidation and lipoxidation reactions with autoxidation products of ascorbic acid and polyunsaturated fatty acids.

(10) Protein modification by the degradation products of ascorbate: formation of a novel pyrrole from the Maillard reaction of L-threose with proteins.

(11) Can Vitamin C upset your stomach?”

(12) Suppression of squamous cell carcinoma in hairless mice by dietary nutrient variation.

(13) Global Ascorbic Acid Market Poised to Surge from USD 820.4 Million in 2015 to USD 1083.8 Million by 2021

(14) Erythrocyte vitamin E and plasma ascorbate concentrations in relation to erythrocyte peroxidation in smokers and nonsmokers: dose response to vitamin E supplementation.

(15) Effect of zinc intake on copper excretion and retention in men.

(16) Zinc interference with copper metabolism.

(17) Dietary Copper: A powerful determinant of cholesterolemia.

(18) Structure and biological activity of nitrogen and oxygen coordinated nicotinic acid complexes of chromium